Språkkonsult Lisa Kejving blir en del av Enetjärn Natur

2018-01-23

Lisa Kejving, språkkonsult, blir ny kollega i Enetjärn Natur. Det är en helt ny kompetens som kommer in i företaget.

– Jag som redan jobbat med Lisa en del ser att hennes kompetens tillsammans med Enetjärn Naturs olika egna expertkompetenser kommer göra att 1+1>2 i uppdragen för våra kunder. Med Lisa i båten kommer vi lyfta våra analyser, rapporter och rådgivning till nya nivåer, menar vd Anders Enetjärn.

Lisa har tills nyligen drivit det prisade företaget Bättre Text med kunder inom näringsliv och offentlig förvaltning. Hon har hjälpt Enetjärn Natur med texter i kundcase, i vinnande anbud och inte minst i språktester för kandidater som Enetjärn Natur rekryterat. Nu vill Lisa pröva sina vingar inom Enetjärn Natur, ett av de ledande svenska företagen inom hållbar markanvändning.

– Det jag brinner för är att göra komplexa saker enkla att förstå. Därför ser jag verkligen fram emot att få vara ett stöd för de experter som utgör Enetjärn Natur, och att få arbeta med att göra viktig kunskap ännu mer tillgänglig och användbar, berättar Lisa Kejving.

– Det allra mesta vi levererar från Enetjärn Natur är texter i olika former, inte minst som viktiga beslutsunderlag inför miljöprövningar och förändrad markanvändning. Lisa ska direkt in i ett kunduppdrag som handlar om att ta fram policyer för skogs- och viltförvaltning, avslutar Anders Enetjärn.